Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συναντήθηκαν μαθητές του Γυμνασίου Σκάλας

Σε εκδρομή στην Αθήνα

Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2020 08:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συναντήθηκαν μαθητές του Γυμνασίου Σκάλας

Εκδρομή στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού πραγματοποίησαν μαθητές του Γυμνασίου Σκάλας τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι μαθητές και οι συνοδοί καθηγητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια εικονική τρισδιάστατη παρουσίαση που περιέγραφε την αρχιτεκτονική του Ναού της Αγίας Σοφίας. Τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας του σχολείου της Σκάλας είχαν την τιμή να παρακολουθήσουν την προβολή με τη συντροφιά του Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, ο οποίος επαίνεσε τους εκπαιδευτικούς και τους κηδεμόνες τους για την πρωτοβουλία τους να επισκεφθούν το ίδρυμα.

Οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου προσέφεραν συμβολικά δώρα από τον τόπο τους στον Αρχιεπίσκοπο, ως ανάμνηση της επίσκεψής τους.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος