Κόλλησε» η συνταγογράφηση φαρμάκων ενδοσκοπικών πράξεων

Παρέμβαση του βουλευτή Ν. Κρητικού

Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2020 12:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κόλλησε» η συνταγογράφηση φαρμάκων ενδοσκοπικών πράξεων

Αναφορά στη Βουλή των Ελλήνων με θέμα «Καταστολή και αναλγησία στην ενδοσκόπηση και χρήση των σχετικών φαρμάκων από Γαστρεντερολόγους» κατέθεσε ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός προς τον υπουργό Υγείας κ. Βασίλειο Κικίλια.

Ο βουλευτής επισημαίνει ότι έλαβε επιστολή από την ΕΠΕΓΕ (Επαγγελματική Ένωση Γαστρεντερολόγων Ελλάδος), η οποία είναι μέλος της U.E.M.S. (Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιατρών), αναλύοντας το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από την αδυναμία συνταγογράφησης φαρμάκων,  απαραίτητων για την ασφαλέστερη εκτέλεση ενδοσκοπικών πράξεων.

Ο κ. Κρητικός, μετά από συναντήσεις που πραγματοποίησε με εκπροσώπους της ΕΠΕΓΕ,  δήλωσε ότι θα προβεί σε όλες τις δυνατές ενέργειες για να δοθεί μία λύση στο σοβαρό, για τις ενδοσκοπήσεις και τον κλάδο των γαστρεντερολόγων, πρόβλημα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος