Η ΟΕΒΕ Λακωνίας συγχαίρει τον Π. Κρητικό

Για την προεδρία του ΟΕΕ

Τετάρτη, 29 Ιανουάριος 2020 12:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η ΟΕΒΕ Λακωνίας συγχαίρει τον Π. Κρητικό

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Λακωνίας εκφράζει συγχαρητήρια «στον Σπαρτιάτη επαγγελματία λογιστή Παναγιώτη Κρητικό για  την εκλογή του στη θέση του πρόεδρου της νέας Διοίκησης του Περιφερειακού Τμήματος Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Η κατάληψη της θέσης αυτής από έναν έμπειρο επαγγελματία-επιστήμονα, αποτελεί εχέγγυο προσφοράς για τον επαγγελματικό και επιχειρηματικό κόσμο και ευρύτερα για την κοινωνία της Λακωνίας.

Η χαρά και η ικανοποίηση για εμάς είναι διπλή, δεδομένου ότι ο Παναγιώτης Κρητικός είναι μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας μας, ως αντιπρόσωπος της Ένωσης Φοροτεχνικών - Λογιστών Λακωνίας», καταλήγει η ΟΕΒΕ Λακωνίας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών