Στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ ο Δαβάκης για τη δημόσια ασφάλεια στη Λακωνία

Η δέσμευση του Αντιστράτηγου Καραμαλάκη

Τετάρτη, 29 Ιανουάριος 2020 14:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ ο Δαβάκης για τη δημόσια ασφάλεια στη Λακωνία

Τα καυτά ζητήματα της δημόσιας ασφάλειας των Λακώνων πολιτών έθεσε στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ), Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους την Τρίτη (28/1), μετά από πρωτοβουλία του Λάκωνα βουλευτή.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Δαβάκης δήλωσε τα ακόλουθα: «Συναντήθηκα με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχάλη Καραμαλάκη και του έθεσα τα θέματα της δημόσιας ασφάλειας στη Λακωνία.

Αναφέρθηκα στη μικροεγκληματικότητα και την οργανωμένη παραβατικότητα, που διαταράσσουν την καθημερινότητα των Λακώνων πολιτών και ενισχύουν το αίσθημα ανασφάλειας που βιώνουν.

Για την αντιμετώπισή τους, ζήτησα από τον κ. Αρχηγό την ενίσχυση των τοπικών αστυνομικών δυνάμεων με προσωπικό και μέσα.

Διαπίστωσα άριστη γνώση των θεμάτων ασφαλείας που απασχολούν τη Λακωνία, καθώς και την ύπαρξη συγκεκριμένου σχεδιασμού για την ενίσχυση της αστυνόμευσης, την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Μου υπεσχέθη ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για την ενίσχυση των τοπικών αστυνομικών μας δυνάμεων.

Ευχαριστώ θερμά τον κύριο Αρχηγό για τη φιλοξενία του και την αμέριστη προσοχή του στα θέματα που του έθεσα. Τιμώ και αγαπώ τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας του τόπου μας, που δίνουν ηρωικά και καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους για τη διασφάλιση της ζωής και της περιουσίας των Λακώνων πολιτών».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος