Δωρεά οδοντιατρικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Μολάων

Προσωπική επιτυχία του Κ. Κορωνιού

Τρίτη, 04 Φεβρουάριος 2020 11:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δωρεά οδοντιατρικού εξοπλισμού στο Νοσοκομείο Μολάων

Σημαντική δωρεά για το Νοσοκομείο Μολάων φαίνεται ότι εξασφάλισε ο νέος αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας - Νοσηλευτικής Μονάδας Μολάων κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός.

Έπειτα από προσωπικές επαφές και ενέργειες του κ. Κορωνιού, σε σύντομο χρονικό διάστημα, το Νοσοκομείο των Μολάων θα εξοπλιστεί με μια σύγχρονη οδοντιατρική μονάδα και τον ανάλογο εξοπλισμό, ο οποίος θα καταφτάσει από το Παρίσι, η λιανική αξία του οποίου υπερβαίνει το ποσό των 15.000 ευρώ.
Η σημαντική αυτή δωρεά πραγματοποιήθηκε από Γάλλο ιδιώτη, κι εκτός από τον οδοντιατρικό εξοπλισμό, περιλαμβάνει και το κόστος μεταφοράς από το εξωτερικό, καθώς επίσης και την παράδοσή του στο Νοσοκομείο Μολάων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος