Παρουσιάζονται τα σχέδια του ΙΣΝ για το νέο νοσοκομείο Σπάρτης

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη

Πέμπτη, 06 Φεβρουάριος 2020 15:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσιάζονται τα σχέδια του ΙΣΝ για το νέο νοσοκομείο Σπάρτης

Στην εκδήλωση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για την «Πρωτοβουλία στην Υγεία», που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη (6/2) το απόγευμα, θα παραστεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα παρουσιαστεί το σύνολο των δωρεών του Ιδρύματος στον τομέα της υγείας, καθώς επίσης και τα αρχιτεκτονικά σχέδια για τα τρία νέα νοσοκομεία που θα δωρηθούν από το Ίδρυμα στο Ελληνικό Δημόσιο σε Σπάρτη, Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη.

Γενικός συντονιστής και οικοδεσπότης της εκδήλωσης θα είναι ο πρόεδρος του ΙΣΝ κ. Ανδρέας Δρακόπουλος, ενώ τα αρχιτεκτονικά σχέδια των νοσοκομείων θα παρουσιάσει ο Ιταλός αρχιτέκτονας κ. Renzo Piano.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, πραγματοποιήθηκε από τη Βουλή, η κύρωση των επιμέρους συμβάσεων της δωρεάς των τριών νοσοκομειακών μονάδων καθώς επίσης και οι σχετικές τροποποιήσεις της αρχικής σύμβασης, που στόχο έχουν την πληρέστερη απόδοση της δωρεάς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα