Δύο προσλήψεις διοικητικών υπαλλήλων στην ΠΕ Λακωνίας

Με σύμβαση οκτώ μηνών

Παρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2020 08:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δύο προσλήψεις διοικητικών υπαλλήλων στην ΠΕ Λακωνίας

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της προχωρά η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας. Ειδικότερα, θα προσληφθεί ένας υπάλληλος στην ειδικότητα ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, με σύμβαση διάρκειας οκτώ μηνών, κι ένας υπάλληλος στην ειδικότητα ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού, επίσης με σύμβαση διάρκειας οκτώ μηνών.

Οι υποψήφιοι για να γίνουν δεκτοί στη διαδικασία επιλογής, πρέπει: 1) Να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών, 2) Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλλουν αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στη διεύθυνση: Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, Διοικητήριο, 2ο χλμ. Σπάρτης – Γυθείου, Τ.Κ. 23100, Σπάρτη, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού και Μισθοδοσίας. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπνέει στις 17 Φεβρουαρίου 2020.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην ΠΕ Λακωνίας στην ανωτέρω διεύθυνση, β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες > Έντυπα – Διαδικασίες > Διαγωνισμών Φορέων > Ορ. Χρόνου ΣΟΧ, γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr).

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη εδώ

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti