Στην Αναπτυξιακή της Περιφέρειας το τουριστικό περίπτερο Σπάρτης

Πέμπτη, 13 Φεβρουάριος 2020 15:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην Αναπτυξιακή της Περιφέρειας το τουριστικό περίπτερο Σπάρτης

Η «Πελοπόννησος ΑΕ» Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ ανέλαβε το έργο «Οργάνωση και λειτουργία περιπτέρου τουριστικής πληροφόρησης στον Δήμο Σπάρτης», σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Η σύναψη της σύμβασης επικυρώθηκε με τις υπογραφές μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Σπάρτης και της «Πελοπόννησος ΑΕ» Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΤΑ.

Οι πόροι για την υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης ανέρχονται στο ποσό των 53.080 ευρώ, οι οποίοι θα προέρχονται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία θα συνεισφέρει το ποσό των 52.080 ευρώ, καθώς και από τον φορέα υλοποίησης (Πελοπόννησος ΑΕ) που θα διαθέσει το ποσό των 1.000 ευρώ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti