Οι πελοποννησιακές επιχειρήσεις «πετούν» για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Μόσχας

Η υποβολή αιτήσεων

Σάββατο, 15 Φεβρουάριος 2020 09:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι πελοποννησιακές επιχειρήσεις «πετούν» για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση Μόσχας

Πρόσκληση απευθύνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου προς τους φορείς που ασχολούνται με τον Τουρισμό να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Εκθεση Μόσχας (ΜΙΤΤ 2020), που θα διεξαχθεί το τριήμερο 17 έως 19 Μαρτίου και στην οποία η Περιφέρεια θα μετάσχει με δικό της περίπτερο.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα πρέπει έως και την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας σχετική αίτηση στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σημειώνεται ότι για την επιλογή των επιχειρήσεων που θα συμμετέχουν θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Διεθνής Τουριστική Μόσχας (ΜΙΤΤ 2020) εντάσσεται στις σημαντικότερες εκθέσεις τουρισμού, παγκοσμίως. Στοχεύει στη προβολή και την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε μια από τις αγορές στόχευσης, η οποία έχει δείξει έμπρακτα την προτίμησή της για τον προορισμό. Στόχος της συμμετοχής στην έκθεση είναι να προβληθεί ο θρησκευτικός τουρισμός και ο τουρισμός υψηλών προδιαγραφών και πολυτελείας.

Σε ανακοίνωσή της, η Περιφέρεια Πελοποννήσου αναφέρει ότι «έχει θέσει ως προτεραιότητα την ανάδειξη της Πελοποννήσου ως τουριστικό προορισμό. Η Πελοπόννησος, με την ποικιλομορφία που τη διακρίνει και τις υψηλού επιπέδου τουριστικές υποδομές της, στοχεύει στην αύξηση του εισερχόμενου στην περιοχή τουρισμού και στην τόνωση της υπεραξίας της πελοποννησιακής οικονομίας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών