Σκορπιός: 6ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης

Το δικό σας σχόλιο

Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2020 12:47 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σκορπιός: 6ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης

Με την ανωτέρω επικεφαλίδα είναι καταχωρημένο στην τελευταία σελίδα του Λ.Τ. χρονίζον αίτημα (Ελλαδικό-Σπαρτιάτικο-ιερό), των συμπολιτών μας του Ν. Κόσμου-Ψυχικού.

«ΔΗΜΟΤΙΚΟ σχολείο και ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ»

Γιατί όχι πρωτοσέλιδο και με πηχυαία γράμματα; Οι κ.κ. αρμόδιοι παραβλέπουν τα ψιλά γράμματα και ίσως δεν φθάνουν στην τελευταία σελίδα, των εφημερίδων και, αν αστραπιαία αναγνώσουν τις επικεφαλίδες, τους είναι ασήμαντα, λαϊκά… τερτίπια.

Ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά την Παιδεία το πάνε στο… περίμενε ή το αγνοούν… Τί κρίμα… Οι κάτοικοι Ν.Κ-Ψυχικού «Δεν το… βάζουν κάτω για το 6ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης» και 7ου Νηπιαγωγείου, ανέγερσής του σε προκαθορισμένο αγορασμένο οικόπεδο από το 2008. Θέλουν τα νήπια και τους μικρούς, άτακτους, μπόμπιρες κοντά τους, και γιατί όχι, και υπό την επίβλεψή των.

Λένε, οι κάτοικοι Ν. Κόσμου-Ψυχικού, ότι το αίτημά τους εκκρεμεί από το 1986 και έχουν θετική απάντηση της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Λακωνίας για ανέγερση ΣΧΟΛΕΙΟΥ. Επιτροπή των κατοίκων με 25 υπογραφές των, υπέβαλε στον Δήμο Σπάρτης την 28-1-2020 αίτηση των για υποχρεωτική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, σύμφωνα με το άρθρο 215 παρ.3 του Ν.3463/6, όπως λένε, και είναι… Κύριε Δήμαρχε τί λέτε, θα το περάσετε στο επόμενο Δημ. Συμβούλιο, προτάσσοντας το υπό μελέτη και υλοποίησή του στα… επείγοντα;

Θέλω να πιστεύω ΝΑΙ! Κρίνετε τόσο αναγκαίο… Θα χαρούν και θα σας ευγνωμονούν πολλές οικογένειες Σπαρτιατών που αγωνιούν σε θετική τελεσίδικη απόφασή σας. Το περιμένουν τόσα χρόνια… το νοείτε;

Αναλογίζομαι κες και κοι νησιά μας, με μονοψήφιο αριθμό παιδιών δημοτικού, έχουν το ΣΧΟΛΕΙΟ τους, και τις εθνικές επετείους παρελαύνουν με τον(ην) δάσκαλό τους, δύο τρία παιδάκια. Το είδαμε στην TV.

Τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, ούτε που τους άγγιξε (γιατί θα είχαν αιτιολογήσει τους λόγους) και αυτό είναι που εξοργίζει τον Σκορπιό.

Θέλω να πιστεύω ότι είσθε προοδευτικός Δήμαρχος και θα επέμβετε δυναμικά στην επίλυση ανέγερσης του 6ου Δημοτ. Σχολείου.

Λοιπόν, για να ολοκληρώσω, απευθύνομαι και στο Δημ. Σύμβουλο κύριον Θέμη Πατσιλίβα, δι’ ολίγων…

Κύριε Πατσιλίβα, πολύ ενδιαφέροντα τα δημοσιεύματά σας «Ελεύθερο Βήμα» και όχι μόνον, αξιόλογα με πολιτική φιλοσοφία διοίκησης Δήμου, που όντως ανταποκρίνονται,   ξεκάθαρα, στην ανάπτυξη και την ποιότητα ζωής. Κάποια από τα αναγραφόμενά σας, τα έχει καταγγείλει ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ, τόσο στην προηγούμενη Δημ. Αρχή, όσο και την παρούσα.

Με το παρόν, του Σκορπιού, θα σταθώ στην φροντίδα σας για «ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ». Ενδιαφερθείτε δυναμικά και από το ΕΣΠΑ πιστεύω θα επιτευχθεί η ανέγερση του 6ου Δημοτικού Σχολείου, που θα είναι το… πρώτο σας Σπαρτιάτικο ΕΡΓΟ.
(όχι άλλο χάσιμο χρόνου)

Σκορπιός

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα