«Έφυγε» η σύζυγος του εμπόρου Π. Γεωργανέ, Στέλλα

Αναβάλλεται εκδήλωση του Ινστιτούτου Σπάρτης

Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2020 14:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Έφυγε» η σύζυγος του εμπόρου Π. Γεωργανέ, Στέλλα

Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία της Σπάρτης και του Μυστρά στο θλιβερό άγγελμα θανάτου της Στέλλας Καρούνου-Γεωργανέ, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 54 ετών, ύστερα από γενναία μάχη με ασθένεια. Η εκλιπούσα ήταν σύζυγος του τέως προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης και νυν γενικού γραμματέα του συλλόγου, αλλά και γνωστού επιχειρηματία της Σπάρτης κ. Παναγιώτη Γεωργανέ. Είχε καταγωγή από τον Μυστρά, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο δραστηριοποιούνταν στο πλευρό του συζύγου της στην επιχείρηση ένδυσης που διατηρεί ο τελευταίος στη Σπάρτη.

Άνθρωποι που τη γνώριζαν περιγράφουν την πρόωρα χαμένη Στέλλα ως έναν πρόσχαρο κι ευγενικό άνθρωπο με σπάνιο χαρακτήρα και θετική ενέργεια.

Με τον σύζυγό της Παναγιώτη είχαν αποκτήσει τρείς κόρες.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 19/2 και ώρα 3:00 μμ στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σπάρτης.

Ο «Λακωνικός Τύπος» συλλυπείται θερμά του οικείους της εκλιπούσας.

Συλλυπητήρια του Ινστιτούτου
Σπάρτης και αναβολή
Τα μέλη του Ινστιτούτου Σπάρτης «εκφράζουν ολόψυχα τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Γεωργανέ, για την άδικη απώλεια της συζύγου του». Ως εκ τούτου, το Ινστιτούτο Σπάρτης αποφάσισε την αναβολή της 1ης Συνάντησης των Συλλογικών Φορέων του Δήμου Σπάρτης που επρόκειτο να λάβει χώρα την Τετάρτη 19/2 (ώρα 6:00-9:00 μμ) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας. Η νέα ημερομηνία της συνάντησης θα ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα