Το ασφαλιστικό στο επίκεντρο επαφών των Λακώνων απόστρατων

Με τους βουλευτές του νομού

Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2020 12:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το ασφαλιστικό στο επίκεντρο επαφών των Λακώνων απόστρατων

Συναντήσεις με τους βουλευτές Λακωνίας κκ Αθ. Δαβάκη, Ν. Κρητικό και Στ. Αραχωβίτη είχαν στις 8 και 10 Φεβρουαρίου μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λακωνίας. Σκοπός των επαφών ήταν η ενημέρωση των βουλευτών στο υπό διαβούλευση και  ψήφιση νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, ενώ τους επιδόθηκε το τελικό κείμενο προτάσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού.

Όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Λακωνίας, «συζητήθηκαν αναλυτικά τα επίμαχα άρθρα 24, 25 & 27 που αφορούν τον επανυπολογισμό των συντάξεών μας καθώς και για την απασχόληση των συνταξιούχων.

Η ενημέρωση και συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε δέσμευση και των τριών εκπροσώπων της Λακωνίας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ότι θα στηρίξουν τις προτάσεις των συνδικαλιστικών Ομοσπονδιών και θα παρέμβουν, όπου θεσμικά δύνανται, ώστε αυτές να γίνουν αποδεκτές και να εισαχθούν οι προτεινόμενες  τροποποιήσεις στο τελικό υπό ψήφιση ασφαλιστικό νομοσχέδιο», καταλήγει ο Σύνδεσμος.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα