«Εβδομάδα Οικογενειακού Εθελοντισμού» από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Και στην Τρίπολη δημιουργικό εργαστήρι του Οργανισμού

Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2020 12:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Εβδομάδα Οικογενειακού Εθελοντισμού» από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», για πέμπτη συνεχή χρονιά, πραγματοποιεί την «Εβδομάδα Οικογενειακού Εθελοντισμού» στα Εθελοντικά Δημιουργικά Εργαστήρια που λειτουργούν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.  Για μία εβδομάδα, από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου έως την  Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, τα «Εθελοντικά Δημιουργικά Εργαστήρια» θα ανοίξουν τις πόρτες τους για να υποδεχτούν οικογένειες και τα παιδιά τους που θα δηλώσουν συμμετοχή για να βοηθήσουν το έργο του Οργανισμού, να δημιουργήσουν χειροποίητες κατασκευές, προσφέροντας τον χρόνο τους και το Χαμόγελό τους.

Συμμετοχή μπορούν να υποβάλλουν οι οικογένειες (ενήλικες μαζί με τα παιδιά τους άνω των 7 ετών) στα Εθελοντικά Δημιουργικά Εργαστήρια που βρίσκονται στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τον Πύργο, την Κόρινθο, τη Λάρισα, την Τρίπολη, τη Χαλκίδα, την Κέρκυρα, την Καβάλα, τα Χανιά και το Ηράκλειο Κρήτης.

Όλα τα είδη που κατασκευάζονται στα Εθελοντικά Δημιουργικά Εργαστήρια του Οργανισμού, από εργαζόμενους κι εθελοντές, διατίθενται τόσο στα bazaars που πραγματοποιούνται πανελλαδικά όσο και στο e-shop του για την οικονομική ενίσχυση του έργου και των δράσεών του.

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να συμπληρώσουν την σχετική φόρμα μέχρι και τις 9 Μαρτίου 2020. Η κάθε υποψήφια οικογένεια μπορεί να δηλώσει μια μόνο βάρδια.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα