«Μήνυμα» αρωγής κι ενίσχυσης των ΑμΕΑ της Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Δεκάδες πολίτες «αγκάλιασαν» την ετήσια εκδήλωση του Σωματείου

Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2020 13:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Μήνυμα» αρωγής κι ενίσχυσης των ΑμΕΑ της Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Η ετήσια εκδήλωση μελών και φίλων του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία,  την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο κέντρο «ΑΜΙ» στη Μαγούλα.

Η θερμή επικοινωνία μελών και φίλων των ΑμΕΑ ήταν αναμφισβήτητα το σημαντικότερο επίτευγμα της εκδήλωσης, με θετικό -ταυτόχρονα- αποτέλεσμα την ενίσχυση του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου, το οποίο αποδεδειγμένα υποστηρίζει τους Ανθρώπους με Ειδικές Ανάγκες, σε έκτακτες περιπτώσεις.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Γεώργιος Μπλάθρας, παρουσία των πατέρων Σεραφείμ κ Συμεών, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής κ. Αθανάσιος Δαβάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ Θεόδωρος Βερούτης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κκ Νίκωνας Τζινιέρης, Μαργαρίτα Σπυριδάκου και Αδαμαντία Τζανετέα, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Σπάρτης κκ Γεωργία Ζαχαράκη, Γεωργία Δεδεδήμου και Δημήτρης Καπονικολός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης κ. Σπύρος Μοιράγιας και οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Σταύρος Αργειτάκος, Βαγγέλης Βαλιώτης, Παναγιώτα Καράντζαλη–Παπασταθάκη–Σταθάκη και Αδαμαντία Βαγιακάκου–Δογαντζή. Επίσης, παρέστησαν  ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Πελοποννήσου κ. Νίκος Καραλής, οι πρόεδροι των Σωματείων Ατόμων με Αναπηρία Αρκαδίας κ. Σταύρος Μιχαλόπουλος και Μεσσηνίας κ. Δημήτριος Σπυρόπουλος, καθώς και η εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας κ. Αριστέα Μαρούλη.

Το Σωματείο ΑμΕΑ Ν. Λακωνίας ευχαριστεί «θερμά την κ. Ηλέκτρα Βλαχονικολού για τη μουσική κάλυψη της εκδήλωσης, τη χορωδία “Λιμπρέτο” και τη μαέστρο Κ. Αναστασία Τζανετάκου, που μας χάρισαν ένα όμορφο μουσικό απόγευμα, την Ελένη Κριτσιμηλιού για την παρουσίαση της εκδήλωσης καθώς κι όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή αυτής».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα