Ενισχύσεις από τον ΕΛΓΑ για πλημμυρισμένες εκτάσεις στη Σκούρα

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Πέμπτη, 20 Φεβρουάριος 2020 15:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενισχύσεις από τον ΕΛΓΑ για πλημμυρισμένες εκτάσεις στη Σκούρα


Υποβολή αιτήσεων χορήγησης ενίσχυσης για τις γεωργικές εκμεταλλεύσεις, που ζημιώθηκαν από την πλημμύρα της 15/12/2018 στην περιοχή της Κοινότητας Σκούρας της ΔΕ Θεραπνών Δ. Σπάρτης, καλούνται να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι έως και την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020.

Σύμφωνα με τον ΕΛΓΑ, κάθε κάτοχος (ιδιοκτήτης ή μισθωτής), που η γεωργοκτηνοτροφική του εκμετάλλευση ζημιώθηκε από την πλημμύρα της 15/12/2018, υποβάλλει -ο ίδιος ή με τρίτο πρόσωπο- αίτηση χορήγησης ενίσχυσης. Η αίτηση υποβάλλεται σε ηλεκτρονική μορφή, από τον εξουσιοδοτημένο ανταποκριτή του ΕΛΓΑ, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής του ΕΛΓΑ.

Η αίτηση υποβάλλεται χωρίς υποχρέωση καταβολής κάποιου ειδικού φόρου. Εκπρόθεσμες αιτήσεις χορήγησης ενίσχυσης δεν γίνονται δεκτές, εκτός αν συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας για την καθυστέρηση της υποβολής, οι οποίοι θα αποδεικνύονται με επίσημα έγγραφα.

Αρμόδιος ανταποκριτής ΕΛΓΑ για την υποβολή αιτήσεων χορήγησης ενίσχυσης είναι η κ. Γεωργία Βουλούκου στη τηλέφωνα 2731022226 ή 2731081866 (εσωτ.114)

Για περισσότερες πληροφορίες (απαιτούμενα δικαιολογητικά κλπ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν την ανακοίνωση του ΕΛΓΑ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα