«Κύμα» αλληλεγγύης για τον Κώστα από τη Μονεμβασιά

Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2020 17:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Κύμα» αλληλεγγύης για τον Κώστα από τη Μονεμβασιά

Πολύ συγκινητική είναι η έμπρακτη ανταπόκριση στο κάλεσμα για βοήθεια του Κώστα Καλλά από τη Μονεμβασιά. Σε τρεις μόλις ημέρες συγκεντρώθηκαν πάνω από 8.000 ευρώ, δίνοντας την ελπίδα ότι πολύ σύντομα θα επιτευχθεί ο στόχος των χειρουργικών επεμβάσεων στις οποίες πρέπει να υποβληθεί ο 36χρονος πατέρας δύο παιδιών. Το πρώτο χαμόγελο φάνηκε στο πρόσωπο του Κώστα, ο οποίος με ιδιαίτερη συγκίνηση μέσω του monemvasianews.gr, ευχαριστεί όλους εκείνους, που στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες στη δύσκολη περιπέτεια της ζωής του.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άνδρας είχε ατύχημα με το άλογο, με συνέπεια να υποστεί κατάγματα στα οστά του προσώπου του. Σήμερα έχει διαρροή εγκεφαλονωτιαίου υγρού από τη μύτη, με κίνδυνο μόλυνσης, απειλητικό για τη ζωή του. Πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα για να αποκατασταθεί αυτό το πρόβλημα. Επιπρόσθετα, οι πολλές ημέρες νοσηλείας του προκάλεσαν δυσλειτουργία και στα δύο πόδια, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί μερική αναπηρία και να πρέπει να υποβληθεί σε ένα χειρουργείο στο κάθε πόδι.

Το κόστος των τριών χειρουργείων στα οποία πρέπει να υποβληθεί, αλλά και το εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να επανέλθει, εκτιμώνται στο ποσό των 50.000 ευρώ. Για το σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί ατομικός ερανικός τραπεζικός λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα με τα εξής στοιχεία:

Αριθμός λογαριασμού: 418/00369518
IBAN λογαριασμού:  GR 5101104180000041800369518
Όνομα δικαιούχου: ΚΑΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα