Επίτιμη πρέσβειρα της Σπάρτης η Καλ. Δανάλη-Αποστολοπούλου

Σάββατο, 22 Φεβρουάριος 2020 11:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επίτιμη πρέσβειρα της Σπάρτης η Καλ. Δανάλη-Αποστολοπούλου

Με απόφαση του Δήμου Σπάρτης και υπογραφή του Πέτρου Δούκα, η κ. Καλλιρόη Δανάλη-Αποστολοπούλου (το γένος Ζήτη)  ορίζεται ως άμισθος σύμβουλος του Δήμου Σπάρτης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο των 2.500 ετών από τη Μάχη των Θερμοπυλών.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δ. Σπάρτης η κ. Δανάλη - Αποστολοπούλου, η οποία θα φέρει τον διακριτικό τίτλο της επίτιμης πρέσβειρας της πόλης της Σπάρτης, θα διερευνά δυνατότητες συνεργασίας και διοργάνωσης εκδηλώσεων με διακεκριμένες προσωπικότητες και εταιρείες, με σκοπό την ανάδειξη του ονόματος της πόλης της Σπάρτης, της πολιτιστικής της κληρονομιάς και της ιστορίας της, στα πλαίσια των εορτασμών των 2500 χρόνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών και της ηρωικής θυσίας του βασιλιά Λεωνίδα και των 300 Σπαρτιατών.

Σημειώνεται ότι η κ. Δανάλη-Αποστολοπούλου, η οποία θα καλύψει και το κόστος της διαμονής του ηθοποιού και πρωταγωνιστή της ταινίας «300 Τζεράρντ Μπάτλερ και της συνοδείας του στη λακωνική πρωτεύουσα, έλκει την καταγωγή της από τη Σπάρτη. Είναι ιδιοκτήτρια και manager της αλυσίδας ξενοδοχείων «Theoxenia» με την οποία ασχολείται οικογενειακώς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα