Στόχος η δημιουργία μόνιμου εκθεσιακού κέντρου στην Τρίπολη

Δευτέρα, 24 Φεβρουάριος 2020 12:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στόχος η δημιουργία μόνιμου εκθεσιακού κέντρου στην Τρίπολη

Η δημιουργία μόνιμου εκθεσιακού κέντρου στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης, σε συνεργασία με την «HELEXPO», αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης που είχε την Πέμπτη 20/2 στο γραφείο του στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννη Τρουπή και τον πρόεδρο του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Γιάννη Σαμπράκο.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε ότι θα προωθηθεί η εκπόνηση μελέτης βιωσιμότητας του συγκεκριμένου έργου και λίγο πριν το Πάσχα -ή όποτε ολοκληρωθεί η εν λόγω μελέτη- θα υπάρξει και νέα συνάντηση όπου θα αποτιμηθούν τα συμπεράσματά της.

«Ως ιδέα μάς βρίσκει σύμφωνους η ύπαρξη στην Τρίπολη ενός μόνιμου εκθεσιακού κέντρου καθώς θα τονώσει την περιοχή και θα προβάλει την Πελοπόννησο και τα προϊόντα της»,  ανέφερε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

Υπενθυμίζεται ότι τα τελευταία χρόνια, σε εγκαταστάσεις στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης, έχουν διεξαχθεί ήδη τέσσερις διοργανώσεις της έκθεσης «Πελοπόννησος EXPO» στους κλάδους: Τροφίμων-ποτών, οικιακού – επαγγελματικού εξοπλισμού – δόμησης, ενέργειας – τεχνολογίας Περιβάλλοντος – εναλλακτικών μορφών ενέργειας, μέσων μαζικής ενημέρωσης – διαφήμισης – πληροφορικής, οικογένειας – παιδιού – εκπαίδευσης – γυναικείας ομορφιάς, αυτοκινήτου – μοτοσικλέτας – αξεσουάρ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα