«Επιτροπή Σοφών» για το 1821 στην Πελοπόννησο με λακωνική παρουσία

Πρόεδρος η Λάκαινα Μαργ. Σπυριδάκου

Πέμπτη, 27 Φεβρουάριος 2020 08:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Επιτροπή Σοφών» για το 1821 στην Πελοπόννησο με λακωνική παρουσία

Με έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου συστάθηκε η γνωμοδοτική  «Επιτροπή Σοφών» στην οποία ανατέθηκε η διοργάνωση των επετειακών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Πρόεδρος της Επιτροπής ορίστηκε η Λάκαινα κ. Μαργαρίτα Σπυριδάκου, ενώ μέλη της θα είναι οι περιφερειακοί σύμβουλοι κκ: Αθηνά Κόρκα, Ιωάννης Μαλτέζος, Χρήστος Λαμπρόπουλος, Ντίνα Νικολάκου, Τζένη Δημητρακοπούλου, Γιάννης Μπουντρούκας και  Μαρία Μήτση.

Την επιτροπή πλαισιώνουν και αρκετές ακόμα προσωπικότητες διακεκριμένες στον τομέα τους. Ο κ. Αριστείδης Δουλαβέρας, ιστορικός και καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοπονήσου, ο κ. Γεώργιος Κόνδης, Διδάκτορας Κοινωνικών Επιστημών η Λάκαινα κ. Γεωργία Κακούρου-Χρόνη, πρώην Επιμελήτρια της Κουμανταρείου Πινακοθήκης Σπάρτης, ο κ. Ιωάννης Πλεμμένος, ιστορικός και αρχαιολόγος στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και η κ. Εύη Μέντη, πρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα