Επίσημο: Ματαιώνονται όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δ. Σπάρτης!

Λόγω κορονοϊού

Πέμπτη, 27 Φεβρουάριος 2020 14:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επίσημο: Ματαιώνονται όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δ. Σπάρτης!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε συνέχεια της ανακοίνωσης του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για ακύρωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα, ως μέτρο πρόληψης για την εξάπλωση του νέου κορονοϊού.

Σύμφωνα με ενημέρωση του «Λακωνικού Τύπου» από τον Δήμο Σπάρτης ματαιώνονται ΟΛΑ τα αποκριάτικα δρώμενα του Δ. Σπάρτης που είναι προγραμματισμένα για το προσεχές τριήμερο, από το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου έως και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου, σε Σπάρτη και στα χωριά: Καστόρι, Ξηροκάμπι, Παλαιοπαναγιά, Παρόρι, Ζαγάνα, Πλατάνα, Καρυές, Αγία Ειρήνη (Βάρσοβα), Μυστράς, Ανώγεια.

Ως εκ τούτου το πρόγραμμα που κοινοποίησε το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δ. Σπάρτης παύει να ισχύει.

Η ανακοίνωση του Δ. Σπάρτης
Η ανακοίνωση για την ακύρωση των εκδηλώσεων, την οποία υπογράφει ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, έχει ως εξής: «Ύστερα  από  την ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη  Κικίλια,   σας μεταφέρουμε την οδηγία/εντολή του Υπουργείου Υγείας  για την ματαίωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων  σ΄ όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της γενικότερης προστασίας του πληθυσμού από τον κορωνοϊό».


Φωτο: e-sparti (Ν. Κεχαγιάς)

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα