Προς απένταξη έργα προ του 2015 στην Πελοπόννησο

Νίκας: «Δεν θα αφήσουμε χρήματα να λιμνάζουν»

Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2020 08:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προς απένταξη έργα προ του 2015 στην Πελοπόννησο

«Όλα τα έργα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και στους ΚΑΠ προ το 2015 οδεύουν προς απένταξη στο σύνολό τους και στη θέση τους θα μπουν νέα». Αυτό σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, μετά από σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη 26/2 στο γραφείο του, στην Τρίπολη, με θέμα την πορεία του ΠΔΕ και των ΚΑΠ και στις πέντε περιφερειακές ενότητες.

Η συνάντηση αποτέλεσε προετοιμασία, ουσιαστικά, για την ευρεία που συγκαλεί ο περιφερειάρχης στην Τρίπολη, την ερχόμενη Τετάρτη 4/3, με τη συμμετοχή των πέντε χωρικών αντιπεριφερειαρχών και των διευθυντών Τεχνικών Έργων των πέντε ΠΕ, στην οποία θα διαπιστωθεί οριστικά η πορεία των έργων στα εν λόγω προγράμματα, προκειμένου να γίνει η απένταξή τους και η ένταξη νέων.

«Έχω πολλές φορές τονίσει ότι όποιος δεν σημειώνει απορροφήσεις σε έργα του ΠΔΕ και των ΚΑΠ δεν έχει λαμβάνειν στο μέλλον τίποτα. Δεν θα αφήσουμε χρήματα να λιμνάζουν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα