Απόκριες τέλος και στον Δήμο Ευρώτα λόγω κορονοϊού

Πέμπτη, 27 Φεβρουάριος 2020 20:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απόκριες τέλος και στον Δήμο Ευρώτα λόγω κορονοϊού

Μετά τους Δήμους Σπάρτης κι Αν. Μάνης και ο Δήμος Ευρώτα γνωστοποίησε ότι προχωρεί στην ματαίωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας σε όλες τις περιοχές όπως οι Κροκεές, το Δαφνί, η Σκάλα και το Γεράκι κ.α.

Ο δήμαρχος Δ. Βέρδος ανέφερε: «Κατόπιν του υπ.αριθμού 13776/27-02-2020 εγγράφου του Υπουργείου Υγείας, που αφορά Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Υγείας, Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης του κορωνοϊού, ο Δήμος Ευρώτα ανακοινώνει τη ματαίωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στα όρια του, που έχουν προγραμματισθεί για το διάστημα έως και την Καθαρά Δευτέρα, 2 Μαρτίου. Οι υπηρεσίες του Δήμου, καθώς κι η Δημοτική Αρχή βρίσκονται σε διαρκή εγρήγορση ώστε να ανταποκρίνονται άμεσα, εφόσον χρειάζεται, στις έκτακτες ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών του δήμου μας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα