Ο κορονοϊός «ακυρώνει» πτήσεις στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Πέμπτη, 19 Μάρτιος 2020 14:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο κορονοϊός «ακυρώνει» πτήσεις στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Σε διακοπή των πτήσεων των επόμενων ημερών προς όλους του προορισμούς του εξωτερικού προχώρησε το αεροδρόμιο Καλαμάτας, ενώ το μοναδικό δρομολόγιο που θα πραγματοποιείται είναι αυτό προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αερολιμενάρχη Καλαμάτας κ. Μανδηλάρη στην εφημερίδα «Θάρρος», η αεροπορική εταιρεία «Aegean» ακύρωσε τις πτήσεις εξωτερικού ως τα τέλη Μαρτίου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το «Θάρρος» και σύμφωνα με τον προγραμματισμό, στις 30 Μαρτίου θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια προς Βιέννη, ενώ στις 31 θα απογειωθούν και οι πτήσεις «Easy Jet» από Λονδίνο.

Οι υπόλοιπες τουριστικές πτήσεις ξεκινούν φέτος σχετικά αργά για την Καλαμάτα και ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση στον αερολιμένα για το ποια θα είναι η τύχη τους.

Από την πλευρά του ο κ. Μανδηλάρης διευκρίνισε ότι πλέον τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς και οι αεροπορικές εταιρίες δείχνουν ότι πλέον λειτουργούν με ορίζοντα 15νθήμερου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti