Έκτακτες προσλήψεις στην ΠΕ Λακωνίας

6-9 Απριλίου οι αιτήσεις

Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2020 10:53 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έκτακτες προσλήψεις στην ΠΕ Λακωνίας

Την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών, λόγω της εμφάνισης του κορονοϊού στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

Ειδικότερα, στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας θα προσληφθούν συνολικά 12 άτομα με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (4 μηνών) που θα στελεχώσουν τις παρακάτω ειδικότητες-θέσεις:

ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού: 2 θέσεις
ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού: 1 θέση
ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας: 1 θέση
ΔΕ  Διοικητικών Γραμματέων: 2 θέσεις
ΔΕ Οδηγών: 2 θέσεις
ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων έργων: 1 θέση
ΥΕ Εργατών: 3 θέσεις

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη εδώ

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι υποψήφιοι που θα υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά η οποία επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και εφόσον επιλεγούν θα προσκομίσουν:
- Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο θα προκύπτουν τα στοιχεία ταυτότητάς τους.
- Φωτοαντίγραφο των απαιτούμενων τίτλων σπουδών ανά κωδικό θέσης
- Φωτοαντίγραφο της άδειας άσκησης επαγγέλματος ή οδήγησης, ανά κωδικό θέσης
 -Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα αναφέρεται ότι πληρούν τα απαιτούμενα γενικά προσόντα, όπως ορίζονται στην παρούσα ανακοίνωση και δεν έχουν κώλυμα πρόσληψης σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν.35282007 (Υπαλληλικός Κώδικας)

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού, Τμήμα Προσωπικού και Μισθοδοσίας, με την κ. Ελένη Αραχωβίτη στο τηλέφωνο 2731363188.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από τη Δευτέρα 6 Απριλίου ως και την Πέμπτη 9 Απριλίου και ώρα 3:00 μμ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών