Συνάντηση Βερούτη με διοικητή ΠΥ Λακωνίας και προϊστάμενο Διεύθυνσης Δασών Λακωνίας

Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2020 11:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση Βερούτη με διοικητή ΠΥ Λακωνίας και προϊστάμενο Διεύθυνσης Δασών Λακωνίας

Το μείζον θέμα της αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών και κυρίως το θέμα της προστασίας των δασικών εκτάσεων της Λακωνίας, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Βερούτη με τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λακωνίας Πύραρχο κ. Γιώργο Αλικάκο και τον διευθυντή Δασών Λακωνίας κ. Ηλία Κοντάκο, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Απριλίου. Στη συζήτηση συμμετείχε και ο αναπληρωτής διοικητής της ΠΥ Σπάρτης, Αντιπύραρχος κ. Χρήστος Νικολέτος.

Όπως τονίστηκε στην σύσκεψη, οι φετινές συνθήκες ξηρασίας δημιουργούν μια πρώιμη ανάγκη ετοιμότητας για το ενδεχόμενο εκδήλωσης πυρκαγιών και κρίνεται απολύτως αναγκαία η αποτελεσματική συνεργασία Περιφέρειας, Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Δασαρχείου για την προστασία του δασικού πλούτου της Λακωνίας.

Η ΠΕ Λακωνίας έχει ήδη ξεκινήσει την συντήρηση των δασικών δρόμων που υποδείχθηκαν από το Δασαρχείο και όπως τόνισε ο κ. Βερούτης «θα καταβάλλει και κάθε άλλη δυνατή προσπάθεια να συνδράμει το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών, της περιουσίας τους και της προστασίας του περιβάλλοντος».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος