Περιορισμένη η διασπορά του κορονοϊού στην Πελοπόννησο

17 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα - Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του

Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2020 12:30 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Περιορισμένη η διασπορά του κορονοϊού στην Πελοπόννησο

Σε 17 συνολικά ανέρχονται τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με τη Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αναλυτικά, συγκριτικά με την προηγούμενη ενημέρωση, κατεγράφη έναν νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα του νέου κορονοϊού SARS-CoV-2 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο ασθενής είναι στενή επαφή ενός ήδη επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Ειδικότερα, οι περιπτώσεις που αναφέρθηκαν είναι:
- Στην Αργολίδα: 2
- Στην Αρκαδία 3
- Στην Κορινθία 3
- Στη Λακωνία 1
- Στη Μεσσηνία 8

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού είναι 13 άνδρες και 4 γυναίκες. Εκ των προαναφερόμενων περιπτώσεων, δύο έχουν λάβει εξιτήριο μετά από νοσηλεία και επτά νοσηλεύονται σε δημόσια νοσοκομεία. Τα υπόλοιπα κρούσματα είναι προς το παρόν υπό παρακολούθηση, λαμβάνοντας συγκεκριμένες οδηγίες. Δυστυχώς, ένας συνάνθρωπός μας, από τους συνολικά 17 που μολύνθηκαν από τον ιό, έχασε τη ζωή του.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος