Δια περιφοράς συνεδρίαση του ΔΣ Ανατολικής Μάνης

8 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Τρίτη, 07 Απρίλιος 2020 12:28 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δια περιφοράς συνεδρίαση του ΔΣ Ανατολικής Μάνης

Δια περιφοράς θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ανατολικής Μάνης, την Τετάρτη 8 Απριλίου με τα εξής θέματα:

- Επιστροφή γραμματίων συστάσεως παρακαταθήκης και εγγυητικών επιστολών για την καλή εκτέλεση των όρων παραχώρησης θέσεων αιγιαλού και παραλίας  στην διοικητική περιφέρεια του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

-Αλλαγή χρήσης οχήματος.

-Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 του Δήμου, για τακτοποίηση χρηματικού υπολοίπου.

- Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 του Δήμου, για αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με τον κορονοϊό.

-Αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 για πρόσληψη εποχιακού προσωπικού για κάλυψη εκτάκτων αναγκών για την αντιμετώπιση της πανδήμιας του κορονοϊού Covid-19.

-Καθορισμός ΚΑΕ προϋπολογισμού δαπανών έτους 2020 για την έκδοση χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής.

- Τροποποίηση του Παραρτήματος Ι της Προγραμματικής Σύμβασης ως προς τον χρόνο ολοκλήρωσης της πράξης «Συγκρότηση φακέλου για την κατάταξη του Μανιάτικου Μοιρολογιού στο Εθνικό Ευρετήριο και τον Ενδεικτικό κατάλογο της άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco».

-Σχετικά με απαλλαγή επιχειρήσεων από την καταβολή τελών κοινοχρήστων χώρων σε εφαρμογή της από την 20-03-2020 ΠΝΠ και ενημέρωση σχετικά με ενέργειες και λήψη μέτρων για αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού Covid-19.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος