Κορονοϊός: 18 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Πελοπόννησο

Οι περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί ανά νομό

Τρίτη, 07 Απρίλιος 2020 13:23 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κορονοϊός: 18 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Πελοπόννησο

Υπό έλεγχο μοιάζει η κατάσταση με την εξάπλωση του κορονοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς έως και τη Δευτέρα (6/4) είχαν καταγραφεί συνολικά 18 επιβεβαιωμένα κρούσματα σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία.  Τα παραπάνω στοιχεία προκύπτουν από την τελευταία επίσημη ενημέρωση κατά τη συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Συγκριτικά με την προηγούμενη αποτύπωση της διάδοσης του Covid-19, στην περιφέρειά μας υπήρξε ένα ακόμα κρούσμα του ιού το οποίο εντοπίστηκε στον νομό Κορινθίας.

Αναλυτικά, οι επιβεβαιωμένες περιπτώσεις του ιού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι:
- Στην Αργολίδα: 2
- Στην Αρκαδία 3
- Στην Κορινθία 4
- Στη Λακωνία 1
- Στη Μεσσηνία 8

Από τους 18 ανθρώπους που έχουν διαγνωστεί θετικοί στον κορονοϊό, 13 είναι άνδρες και 5 γυναίκες. Εκ των αναφερόμενων περιπτώσεων, δύο έχουν λάβει εξιτήριο μετά από νοσηλεία και επτά νοσηλεύονται έως σήμερα σε δημόσια νοσοκομεία. Τα υπόλοιπα κρούσματα είναι,  προς το παρόν, υπό παρακολούθηση, λαμβάνοντας συγκεκριμένες οδηγίες. Από την αρχή της πανδημίας, ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα