Ο Κορονοϊός προσγειώνει τα αεροσκάφη στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Τετάρτη, 08 Απρίλιος 2020 09:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο  Κορονοϊός προσγειώνει τα αεροσκάφη στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Σε διακοπή των πτήσεων από τον κρατικό αερολιμένα Καλαμάτας, από και προς τη Θεσσαλονίκη, προχώρησε η Aegean το απόγευμα της Τρίτης 7 Απριλίου.  Ενώ η εταιρία είχε ενημερώσει αρχικά πως το Σάββατο 11 Απριλίου θα πραγματοποιούσε το τελευταίο δρομολόγιό της, προχώρησε σε νεότερη ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε πως διακόπτει άμεσα τις πτήσεις από το αεροδρόμιο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Απριλίου. Οι υπηρεσίες του αεροδρομίου θα συνεχίσουν να λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

Να υπενθυμίσουμε πως σε ακύρωση πτήσεων τους μέχρι τα τέλη Μαΐου  προς το αεροδρόμιο Καλαμάτας, έχουν ήδη ανακοινώσει οι εταιρείες Ryan Air και Easy Jet.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti