Διακοπή ρεύματος σε χωριά του Δ. Σπάρτης

Την Παρασκευή 10/4

Πέμπτη, 09 Απρίλιος 2020 12:09 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διακοπή ρεύματος σε χωριά του Δ. Σπάρτης

Γενική διακοπή ρεύματος, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Απριλίου  από τις 7:30 π.μ. ως 8:30 π.μ. και από 2:30 μ.μ. ως 3:30 μ.μ. στις περιοχές:

Αμύκλες, Τραπεζοντή, Γκοριτσά, Κεφαλάς, Γεράκι, Κοσμάς, Καρίτσα, Βρονταμάς, Καλονή, Αγριάνοι, Χρύσαφα, Σκούρα, Πλατάνα, Ζαγάνα, Καλιθέα.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα