1572:Ο Τουρισμός αποκτά το δικό του αριθμό

Δευτέρα, 13 Απρίλιος 2020 14:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
1572:Ο Τουρισμός αποκτά το δικό του αριθμό

Από το πρωί της Δευτέρας 13 Απριλίου 2020, τέθηκε σε λειτουργία ο τετραψήφιος αριθμός 1572, από το Υπουργείο Τουρισμού.
Στον αριθμό αυτό μπορούν να απευθύνονται καταναλωτές, τουρίστες, επιχειρηματίες και εργαζόμενοι στον κλάδο του τουρισμού, που ζητούν ενημέρωση σχετικά με ζητήματα που προκύπτουν στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας.

Στην γραμμή, η οποία θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα, ειδική ομάδα έμπειρων στελεχών του Υπουργείου Τουρισμού, θα καταγράφει και θα απαντά στα σχετικά ερωτήματα. Σκοπός του Υπουργείου, είναι η διαρκής ενημέρωση και στήριξη της τουριστικής αγοράς και σε ένα δεύτερο επίπεδο η παροχή δυνατότητας στους τουρίστες που θα επισκεφθούν την Ελλάδα, να παίρνουν πληροφορίες για ζητήματα που προκύπτουν κατά την παραμονή τους στη χώρα μας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών