Τον Ιούλιο τα εγκαίνια του τουριστικού περιπτέρου Σπάρτης

Ενέργειες της Περιφέρειας για τη στήριξη του κλάδου

Παρασκευή, 08 Μάιος 2020 13:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τον Ιούλιο τα εγκαίνια του τουριστικού περιπτέρου Σπάρτης

Η συνεργασία των περιφερειών και του τουριστικού κλάδου, προκειμένου να περισωθεί ό,τι είναι δυνατόν από την φετινή τουριστική περίοδο η οποία διαφαίνεται εξαιρετικά εύθραυστη λόγω της παγκόσμιας κατάστασης που έχει δημιουργήσει η πανδημία του Covid-19, αποτέλεσε το αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Μαΐου από την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) στην οποία συμμετείχε και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψης, ακολούθησε συνεδρίαση στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη, στην οποία δόθηκαν από τον κ. Νίκα, σαφείς κατευθύνσεις ενόψει των μεγάλων δυσκολιών που υπάρχουν για τη φετινή τουριστική περίοδο.

Στην συνεδρίαση αποφασίστηκε μεταξύ άλλων, η άμεση και πλήρης αναβάθμιση της τουριστικής ιστοσελίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που θα είναι συνδεδεμένη με την κεντρική ιστοσελίδα, ενώ θα ενημερώνεται συνεχώς και θα προβάλλει την Πελοπόννησο και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

Γνωστοποιήθηκε, επίσης, ότι το Σάββατο 4 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Σπάρτης τα εγκαίνια του infokiosk που θα λειτουργεί σε συνεργασία με το Δήμο Σπάρτης. «Τα πάντα θα γίνονται σε συνεργασία της περιφέρειας με δήμους και τουριστικούς φορείς, ενώ θα υπάρχει αλληλοενημέρωση και προβολή της περιφέρειάς μας και της Ελλάδας», δήλωσε ο Π. Νίκας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti