Εκδήλωση ενδιαφέροντος για χρήση αιγιαλού και παραλίας στον Δ. Μονεμβασίας

Δευτέρα, 25 Μάιος 2020 12:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για χρήση αιγιαλού και παραλίας στον Δ. Μονεμβασίας

Βάσει της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την παραχώρηση του δικαιώματος της απλής χρήσης του κοινόχρηστου χώρου αιγιαλού και παραλίας, ο Δήμος Μονεμβασίας καλεί κάθε ενδιαφερόμενο που έχει επιχείρηση, όμορη σε παραλία, να εκδηλώσουν εγγράφως άμεσα το ενδιαφέρον τους.

Ειδικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωστοποιήσουν στον Δήμο Μονεμβασίας τον χώρο (εμβαδόν και θέση) που επιθυμούν να μισθώσουν έμπροσθεν της επιχείρησής τους για την τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων, τραπεζοκαθισμάτων, θαλάσσιων μέσων αναψυχής, προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή προεργασία που απαιτείται για την χωροθέτηση των τμημάτων αυτών.

Για συμβάσεις παραχώρησης απλής χρήσης, κατόπιν δημοπρασίας, πρόκειται άμεσα να δημοσιευτεί προκήρυξη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εσόδων του Δ. Μονεμβασίας (Μέντη Κυριακή – τηλ. επικοινωνίας 2732 360529 & κ. Στυλιανού Παναγιώτα – τηλ.  επικοινωνίας 2732360528).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα