Εκπαιδεύεται σε θέματα υγείας το προσωπικό των ξενοδοχείων της Πελοποννήσου

Παρασκευή, 29 Μάιος 2020 12:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκπαιδεύεται σε θέματα υγείας το προσωπικό των ξενοδοχείων της Πελοποννήσου

Στενή συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και φορέων του τουριστικού τομέα θα υπάρξει άμεσα, προκειμένου να στελέχη και προσωπικό των 800 και πλέον ξενοδοχείων που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια, να εκπαιδευτούν σε θέματα πρωτοκόλλων υγείας. Αυτό αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, σε ευρεία σύσκεψη που διεξήχθη την Τρίτη 26/5, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, με τη συμμετοχή της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Άννας Καλογεροπούλου, του προέδρου του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Κώστα Μαρινάκου, του μέλους του ΔΣ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Μεσσηνίας Δημήτρη Καραλή, καθώς και υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας.

Στο ίδιο πλαίσιο και σε δεύτερη φάση επιδιώκεται -πάντα μέσα από τη συνεργασία της Περιφέρειας και των τουριστικών φορέων- να υπάρξει εκπαίδευση / ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων με το τουριστικό προϊόν, δηλαδή των επαγγελματιών στον τομέα εστίασης και γενικά των απασχολούμενων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παρέχοντας στο τέλος και τη σχετική πιστοποίηση.

Στην ίδια σύσκεψη αποφασίστηκε επίσης ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, οι τουριστικοί φορείς θα φέρουν πρόταση στην Περιφέρεια για τον τρόπο προβολής της σε αυτή την δύσκολη περίοδο.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti