Με εξόρμηση στη Μάνη επανέρχεται ο ΕΟΣ Μολάων

Δευτέρα, 01 Ιούνιος 2020 13:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με εξόρμηση στη Μάνη επανέρχεται ο ΕΟΣ Μολάων

Τις εξορμήσεις ξεκινά δοκιμαστικά το επόμενο διάστημα ο ΕΟΣ Μολάων-Νοτιοανατολικής Λακωνίας, ύστερα από την πανδημία του κορονοϊού. Η πρώτη δραστηριότητα, της μετά covid-19 εποχής, προγραμματίζεται για την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 με πεζοπορία στον Μέζαπο του Δήμου Αν. Μάνης.

Ο σύλλογος, αρχικά, θα διοργανώσει μόνο δραστηριότητες διαρκείας μιας ημέρας, ενώ οι μετακινήσεις θα πραγματοποιούνται μόνο με ίδια μέσα (μεχρι τρία άτομα σε κάθε ΙΧ) και θα τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας και προφύλαξης για τον κοροναϊό.

Ο ΕΟΣ Μολάων-Νοτιοανατολικής Λακωνίας απευθύνει έκκληση για τη συνεργασία στο θέμα των διαθέσιμων οχημάτων και όπου χρειαστεί.

Προσεχώς θα αναρτηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της εξόρμησης και θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις συμμετοχής που θα γίνονται τηλεφωνικώς στους υπεύθυνους των εξορμήσεων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα