Η Μάνη μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών για το τριήμερο Αγ. Πνεύματος

Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2020 17:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Μάνη μεταξύ των δημοφιλέστερων προορισμών για το τριήμερο Αγ. Πνεύματος

Η επανεκκίνηση του τουριστικού κλάδου με την επαναλειτουργία των ξενοδοχείων δωδεκάμηνης λειτουργίας, τη Δευτέρα 1/6, δεν έτυχε ιδιαίτερα θετικής ανταπόκρισης, καθώς τα περισσότερα καταλύματα στην επικράτεια δεν έχουν ανοίξει. Τη στιγμή που οι  ξενοδόχοι, επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων και ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και ιδιοκτήτες κάμπινγκ προσπαθούν να ερμηνεύσουν την ΚΥΑ για τα «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου», οι ιδιοκτήτες ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης τύπου Airbnb, καταγράφουν αύξηση στις κρατήσεις τους, όχι μόνο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αλλά και για τους υπόλοιπους μήνες της σεζόν.

«Οι πληρότητες για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος φτάνουν το 80%-90%» αναφέρει στο ethnos.gr ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Διαχειριστών Ακινήτων, Ανδρέας Χίου. Δημοφιλέστεροι προορισμοί, σύμφωνα με τον ίδιοι, είναι «η Αττική, η Πελοπόννησος κυρίως τα παράλια και κατεβαίνοντας νότια μέχρι την Αρεόπολη, η Χαλκιδική η οποία όπως φαίνεται φέτος θα ‘σπάσει’ ρεκόρ, η Εύβοια και η Λευκάδα, καθώς και άλλες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας». Όπως επεσήμανε ο κ. Χίου, τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται αυξητική τάση για κρατήσεις, «και για Αύγουστο, αλλά και για Σεπτέμβριο και – για πρώτη φορά – και για Οκτώβριο, παρατείνοντας τη σεζόν».

πηγή: ethnos.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti