Ενημέρωση για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Σπάρτης

Από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Εστίασης

Παρασκευή, 05 Ιούνιος 2020 12:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενημέρωση για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της Σπάρτης

Μετά τη συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Σπάρτης, με εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής του Δ. Σπάρτης και της Αστυνομικής Αρχής, το ΔΣ του συλλόγου επιθυμεί να επισημάνει στους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος τα εξής:

- Απαιτείται η τήρηση μέτρων και αποστάσεων σε πεζοδρόμια και πεζοδρόμους, 1,50 μ. για διαβάσεις πεζών και 3,75 μ. για τη διέλευση οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

- Απαγορεύεται η στάθμευση και η διέλευση δικύκλων που πραγματοποιούν υπηρεσίες διανομής καθώς και των πελατών σε πλατείες, πεζοδρόμια και πεζόδρομους.

- Δεν επιτρέπεται η χρήση διαφημιστικών κινούμενων (ανεμούριες, δάκρυ, σημαίες κ.ο.κ.) σε δρόμους, πλατείες, πεζοδρόμια και πεζοδρόμους.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος για τα παραπάνω από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών