Ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα εκπαίδευσης στα υγειονομικά πρωτόκολλα

για τους εργαζόμενους στον τουρισμό

Παρασκευή, 19 Ιούνιος 2020 19:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα εκπαίδευσης στα υγειονομικά πρωτόκολλα

Στις 10 το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιουνίου, ξεκίνησε η λειτουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την τηλεκπαίδευση των απασχολούμενων στον τουριστικό τομέα της Περιφέρειας στα υγειονομικά πρωτόκολλα, στο πλαίσιο της αποτροπής διάδοσης του κορονοϊού κατά τη διάρκεια της φετινής τουριστικής περιόδου.

Το εν λόγω πρόγραμμα υλοποιεί η Περιφέρεια σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και απευθύνεται τόσο στο προσωπικό των επιχειρήσεων που απασχολούνται στον τουριστικό τομέα, όπως ξενοδοχεία και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος κι ακόμα σε εργαζομένους σε μέσα μεταφοράς καθώς επίσης και σε ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων.

Όσοι παρακολουθήσουν την εκπαίδευση θα λάβουν σχετική πιστοποίηση ενώ η εγγραφή των ενδιαφερόμενων στην εν λόγω πλατφόρμα μπορεί να γίνει μέσα από το banner που θα είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Διαδικασία εγγραφής
Η εκπαίδευση διαρκεί  περίπου 10 ώρες και ολοκληρώνεται σε ένα 4 ήμερο (Τρίτη-Παρασκευή). Θα υπάρξουν κυλιόμενα 4ημερα για να επιλέξει ο κάθε εργαζόμενος αυτό που τον εξυπηρετεί.
Εκτός από τους παραπάνω κύκλους επιμόρφωσης, θα πραγματοποιηθεί και ένας ακόμη κύκλος για εργαζόμενους στον τουρισμό. Συγκεκριμένα ο κύκλος αυτός θα αφορά Οδηγούς Ταξί, οδηγούς ΚΤΕΛ, οδηγούς Mini Van, εργαζόμενους και οδηγούς Rent a Car, εργαζόμενους SPA’s και σε Κατασκηνώσεις.
Για την παρακολούθηση του προγράμματος δεν απαιτείται η εγκατάσταση εξειδικευμένου προγράμματος, παρά μόνο η χρήση κάποιου ενημερωμένου φυλλομετρητή ιστού ( Firefox, Chrome). Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την ημερομηνία και ώρα του σεμιναρίου που θα παρακολουθήσουν, με e-mail στα στοιχεία που δηλώνουν κατά την εγγραφή τους.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών