Στοχευμένη προβολή για την Ελαφόνησο

Σάββατο, 27 Ιούνιος 2020 10:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στοχευμένη προβολή για την Ελαφόνησο

Σε επιλεγμένο κοινό των Κάτω Χωρών προβάλλεται η Ελαφόνησος δια του ταξιδιωτικού  ιστοτόπου «Griekenaland.net», τον οποίο επισκέπτονται κάθε χρόνο περισσότεροι από 1,7 εκατ. φίλοι της χώρας μας από χώρες όπως η Ολλανδία και το Βέλγιο. Σύμφωνα με το traveldailynews.gr, η σχετική δράση εντάσσεται στο γενικότερο πλάνο ανάδειξης του προορισμού σε διάφορες χώρες που ήδη εφαρμόζεται από τον Δ. Ελαφονήσου με ιδιαίτερη ανταπόκριση. Μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του δημοσιογράφου και ιδιοκτήτη του εν λόγω ιστοτόπου, Bas Wanrooj, «η παραλία Σίμος στο νησί της Ελαφονήσου κοντά στην Πελοπόννησο βρίσκεται σήμερα στην κορυφή των 10 κορυφαίων μας».

Επισημαίνεται ότι το προηγούμενο διάστημα, η Ελαφόνησος εντάχθηκε στο project «Safe Travellers», μια νέα ολοκληρωμένη δράση προώθησης προορισμών όπου 2.600 τουριστικοί πράκτορες θα έχουν την ευκαιρία, μέσω ενημερωτικών δελτίων (newsletters) σε τέσσερις γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά), να έχουν πληροφόρηση για ασφαλείς προορισμούς και επιχειρήσεις.

Από την πλευρά της η δήμαρχος Ελαφονήσου Έφη Λιάρου, σε δήλωσή της, ανέφερε ότι «η Ελαφόνησος κερδίζει συνέχεια τις προτιμήσεις του ποιοτικού κοινού που αναζητά προορισμούς διακοπών που είναι ταυτισμένοι με τη φύση, πράγμα που στις μέρες μας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti