789 συλλήψεις τον Ιούνιο στην Πελοπόννησο

Δευτέρα, 13 Ιούλιος 2020 16:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
789 συλλήψεις τον Ιούνιο στην Πελοπόννησο

Κατά τη διάρκεια του μηνός Ιουνίου 2020, από τις υφιστάμενες υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου συνελήφθησαν συνολικά 789 άτομα και ειδικότερα: 48 για κλοπή (και απόπειρες), 100 για παράβαση Ν. Περί Ναρκωτικών, 19 για παράβαση Ν. Περί Όπλων, 242 για παράβαση Ν. Περί Αλλοδαπών, 2  για απάτη, 3 για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων, 1 για πλαστογραφία, 4 για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, 12 για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, 10 για Γενικό Οικοδομικό Κανονισμό (ΓΟΚ), 248) για Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ), 1 για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, 4 για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, 4 για ενδοοικογενειακή βία, 31 για καταδιωκτικά έγγραφα και 60 για διάφορα αδικήματα (κατ’ έγκληση διωκόμενα, Υγειονομικού Κανονισμού κλπ).

Τον Ιούνιο εξιχνιάστηκαν 70 υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων οικιών, καταστημάτων, οχημάτων κ.λ.π. (και απόπειρες), 84 υποθέσεις για παράβαση του Ν. Περί Ναρκωτικών, 17  υποθέσεις για παράβαση του Ν. Περί Όπλων, 2 υποθέσεις απάτης, 1 υπόθεση πλαστογραφίας, 4 υποθέσεις για λαθρεμπόριο και 4 υποθέσεις για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Εξάλλου, τον περασμένο μήνα εξαρθρώθηκε μια εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές και απόπειρες κλοπών, στην Αργολίδα. Εξιχνιάστηκαν 9 περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών κλοπών σε οικίες, για τις οποίες συνελήφθησαν 3 άτομα. Από την εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που ξεπερνά τις  20.000 ευρώ.

Τέλος, τον Ιούνιο εκλάπησαν 20 οχήματα, ενώ ανευρέθηκαν 11.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος