Προβολή της Λακωνίας στο Αττικό Μετρό μέσα από φωτογραφίες των πολιτών

Με πρωτοβουλία του Ν. Κρητικού

Τετάρτη, 22 Ιούλιος 2020 15:37 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προβολή της Λακωνίας στο Αττικό Μετρό μέσα από φωτογραφίες των πολιτών

Στο πλαίσιο των προσπαθειών για στοχευμένη διαφημιστική προβολή του νομού Λακωνίας, ο βουλευτής της ΝΔ Νεοκλής Κρητικός, είχε απευθύνει δημόσια πρόσκληση σε όλους τους Λάκωνες και τις Λάκαινες να του αποστείλουν φωτογραφίες με τις ομορφιές του τόπου.

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος, η ανταπόκριση ήταν πραγματικά μεγάλη αφού πολλοί ήταν οι συμπολίτες μας που απέστειλαν τις φωτογραφίες τους, ενώ τη δράση υιοθέτησε και η Ένωση Ξενοδόχων Λακωνίας, με πρώτο τον πρόεδρο της κ. Δημήτρη Πολλάλη, η οποία συμμετείχε και αυτή ενεργά στη διαδικασία.

Για την αξιοποίηση του υλικού που συγκεντρώθηκε, ο Ν. Κρητικός πήρε την πρωτοβουλία να συνεργαστεί με τη διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ.Α.Ε. -της εταιρείας η οποία διαχειρίζεται το Αττικό Μετρό-, με σκοπό οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στην είσοδο του Σταθμού Συντάγματος. Έτσι, οι ομορφιές της Λακωνίας θα προβάλλονται στους διερχόμενους του Συντάγματος από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου ως και τη Δευτέρα 3 Αυγούστου.

Μετά την απόφαση της διοίκησης του Μετρό, ο κ. Κρητικός προχώρησε στην εξής ανακοίνωση:

«Στο e-mail που σας δώσαμε λάβαμε πάνω από 100 φωτογραφίες του νομού μας! Τα εγκαίνια της μικρής αυτής έκθεσης, η οποία θα χωροθετηθεί στο πιο πολυσύχναστο σημείο του Αττικό Μετρό, θα πραγματοποιηθούν το απόγευμα της Δευτέρας 27/7. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. για την ευκαιρία προβολής της Λακωνίας και την Ένωση Ξενοδόχων για την υιοθέτηση της πρωτοβουλίας αυτής!
Προχωράμε μαζί για το καλό της Λακωνίας μας!».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti