Τα μάτια των Λακώνων «αποτύπωσαν» τη Λακωνία στο Σύνταγμα (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφίες πολιτών εκτίθενται στον σταθμό του μετρό

Τρίτη, 28 Ιούλιος 2020 14:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα μάτια των Λακώνων «αποτύπωσαν» τη Λακωνία στο Σύνταγμα (ΦΩΤΟ)

Στο πλέον πολυσύχναστο σημείο της Ελλάδος, στο μετρό του Συντάγματος, παρουσιάζονται αυτές τις ημέρες, περιοχές και ειδυλλιακά τοπία της Λακωνίας, μέσα από φωτογραφίες Λακώνων πολιτών, ειδικά για τον σκοπό αυτό. Το φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στους τοίχους που βρίσκονται στην κεντρική είσοδο του σταθμού, προσελκύοντας το ενδιαφέρον εκατοντάδων περαστικών που έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα εικονικό ταξίδι στις ομορφιές του νομού. Τα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα συνθέτουν ένα μοναδικό μωσαϊκό, μεταφέροντας τη Λακωνία στην «καρδιά» της χώρας, εκεί που καθημερινά διέρχονται χιλιάδες πολίτες διαφόρων εθνικοτήτων.

Η έκθεση ξεκίνησε τη Δευτέρα 27 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 2 Αυγούστου.

Το «παρών» στην έναρξη της δράσης έδωσε ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός, ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, αλλά και οι Λάκωνες  Ανδρέας Λεοτσάκος (αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών), Σπύρος Αβραμάκος (πρόεδρος Β4 ΝΟΔΕ Βορείου τομέα), Χρήστος Τσίχλης (πρόεδρος Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων-δικηγόρος) και ο βουλευτής Ζακύνθου Διονύσης Αχτύπης.

Η έκθεση διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας, η οποία υιοθέτησε την ιδέα του Νεοκλή Κρητικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Λακωνία έχει παρουσία στο μετρό του Συντάγματος, καθώς εδώ και χρόνια στο συγκεκριμένο χώρο υλοποιείται εδώ και χρόνια η Έκθεση Λακωνικών Προϊόντων.

φωτο: Γ. Πολολός

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti