Μένουμε ασφαλείς στην Ελαφόνησο

Πέμπτη, 30 Ιούλιος 2020 14:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μένουμε ασφαλείς στην Ελαφόνησο

Ο Δήμος Ελαφονήσου σε συνεργασία με το Σύλλογο για την Οικολογική και Βιώσιμη Ανάπτυξη της Ελαφονήσου, στο πλαίσιο της προστασίας της υγείας των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού, δημιούργησε ένα σύντομο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο με λίγες αλλά ουσιαστικές πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση και τη διαμονή των επισκεπτών στην Ελαφόνησο.

Το αντίστοιχο φυλλάδιο που το συνοδεύει, περιέχει ένα QR-Code, η σάρωση του οποίου οδηγεί στο ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο, χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη εφαρμογή κάμερας ενός smartphone.

Ενθαρρύνονται οι επισκέπτες της Ελαφονήσου να συμπληρώσουν κατά την άφιξή τους στο νησί ή κατά τη διάρκεια της διαμονής τους το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο που βρίσκεται εδώ.

Εναλλακτικά, μπορούν να αναζητήσουν το συνοδευτικό φυλλάδιο στα εκδοτήρια εισιτηρίων των ferry boats στην Πούντα, στα καταλύματα και στα καταστήματα του νησιού.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti