Διαφημιστικό σποτ για τη Λακωνία στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας

Με την ευγενική χορηγία του Επιμελητηρίου Λακωνίας

Παρασκευή, 31 Ιούλιος 2020 13:36 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διαφημιστικό σποτ για τη Λακωνία στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας

Στο πλαίσιο των δράσεων για την στήριξη των μελών του, το Επιμελητήριο Λακωνίας δημιούργησε ένα διαφημιστικό σποτ που θα προβάλλεται στις οθόνες του Μετρό, του Ηλεκτρικού και των τραμ στην πόλη της Αθήνας. Στόχος είναι η ανάδειξη του προορισμού της Λακωνίας στους επιβάτες των μέσων μαζικής μεταφοράς της πρωτεύουσας και η συνακόλουθη ενίσχυση του τουρισμού στον νομό.

Το αίτημα του Επιμελητηρίου προς τις Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ για δωρεάν προβολή του σποτ, έγινε αποδεκτό με την ευγενική αρωγή του βουλευτή Λακωνίας κ. Νεοκλή Κρητικού.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου Λακωνίας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στον κ. Κρητικό και την εταιρεία «Σταθερές Συγκοινωνίες» (ΣΤΑΣΥ) για την προβολή του τόπου μας.

Δείτε παρακάτω το σποτ

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti