Μονόωρη διακοπή ρεύματος στους «βόρειους δήμους» της Λακωνίας

Την Τρίτη

Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2020 16:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μονόωρη διακοπή ρεύματος στους «βόρειους δήμους» της Λακωνίας

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών αναβάθμισης στο δίκτυο υψηλής τάσης (ΑΔΜΗΕ),  για τη διασύνδεση Πελοποννήσου-Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί γενική διακοπή ρεύματος, την Τρίτη 11/8, από τις 08:00 πμ έως τις 09:00 πμ, στις παρακάτω περιοχές: Περιβόλια, Αλευρού, Πελλάνα, Παρδάλι, Γεωργίτσι, Αγόριανη, Λογκανίκος, Κυπαρίσσι, Kονιδίτσα Λακωνίας και Κολλίνες Αρκαδίας.

Όπως επισημαίνει ο ΔΕΔΔΗΕ, η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι  βρίσκονται συνέχεια υπό τάση. Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος