Παραδόθηκε το νέο 2ο Νηπιαγωγείο Μολάων (ΦΩΤΟ)

Στεγάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις

Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2020 14:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παραδόθηκε το νέο 2ο Νηπιαγωγείο Μολάων (ΦΩΤΟ)

Ένα νέο σχολικό κτίριο δόθηκε σε χρήση, με την έναρξη του νέου σχολικού έτους, στους Μολάους. Πρόκειται για το 2ο Νηπιαγωγείο, εμβαδού 420 τμ προϋπολογισμού 900.000 ευρώ, του οποίου η κατασκευή ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα στην αρχή της πανδημίας. Ο επίσημος εγκαινιασμός της νέας μονάδας εκπαίδευσης δεν κατέστη δυνατός,  λόγω των μέτρων προστασίας έναντι του Covid-19.

Το 2ο Νηπιαγωγείο Μολάων αποτελεί ένα σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα που, εκτός από τις δύο μεγάλες αίθουσες δραστηριοτήτων, διαθέτει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αίθουσα υποδοχής των νηπίων και των συνοδών τους, γραφεία νηπιαγωγών, αίθουσα ανάπαυσης, αίθουσα μαγειρείου και τραπεζαρίας, τουαλέτες και λουτρά νηπίων, WC ΑΜΕΑ και χώρους υγιεινής  ενηλίκων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti