Συνάντηση του Π. Νίκα με τους ιατρικούς συλλόγους της Περιφέρειας

Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2020 11:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση του Π. Νίκα με τους ιατρικούς συλλόγους της Περιφέρειας

Μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν σε εργάτες γης στη Λακωνία, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, πραγματοποίησε συνάντηση με τους Ιατρικούς Συλλόγους της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που ήδη υπάρχει, γίνεται προεργασία, προκειμένου και το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Κορίνθου να λειτουργήσει ως νοσοκομείο αναφοράς.

«Σε μια τέτοια περίπτωση, το εν λόγω νοσηλευτικό ίδρυμα θα υποστηριχθεί όπως επιβάλλεται από την Περιφέρεια η οποία σε κάθε περίπτωση θα ενισχύσει και τα υπόλοιπα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα στην περιοχή της» σημείωσε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Στη συνάντηση εκφράστηκε εκ μέρους των Ιατρικών Συλλόγων η ανάγκη να ενισχυθούν τα δημόσια νοσοκομεία της Περιφέρειας με προσωπικό και εξοπλισμό, ενώ αναγνωρίστηκε η προσπάθεια της περιφερειακής αρχής προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος