Την Ημέρα Δικαιοσύνης εορτάζει ο Δικηγορικός Σύλλογος Σπάρτης

Τι αναφέρει στον «Λακωνικό Τύπο» ο Π. Κομνηνός

Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2020 14:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Την Ημέρα Δικαιοσύνης εορτάζει ο Δικηγορικός Σύλλογος Σπάρτης

Την Ημέρα Δικαιοσύνης, κατά την οποία τιμάται η μνήμη του προστάτη των δικηγόρων, Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, εορτάζει ο Δικηγορικός Σύλλογος Σπάρτης. Για τον σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία το Σάββατο 3 Οκτωβρίου στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Σπάρτης, με ώρα προσέλευσης 8:40΄ το πρωί το αργότερο. Μετά τη Λειτουργία, σύντομη ομιλία θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σπάρτης κ. Παναγιώτης Κομνηνός. Στη συνέχεια, ο σύλλογος θα παραθέσει μικρή δεξίωση στον χώρο του Δικαστικού Μεγάρου Σπάρτης.

Όπως είπε στον «Λακωνικό Τύπο» ο κ. Κομνηνός, «το ΔΣ του συλλόγου μας κάνει μια σοβαρή προσπάθεια ανάδειξης του νοήματος της εορτής για την Ημέρα της Δικαιοσύνης, σε τοπικό επίπεδο», γνωστοποιώντας ότι στον εορτασμό θα κληθούν οι Δικαστές και ο Εισαγγελέας, ενώ θα συμμετάσχουν οι βουλευτές της Λακωνίας, οι αρχηγοί μείζονος και ελάσσονος αντιπολίτευσης Δήμου Σπάρτης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης.

Επίσης, σύμφωνα με τον Π. Κομνηνό, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης στο Δικαστικό Μέγαρο θα τεθούν υπόψη των βουλευτών και των τοπικών αυτοδιοικητικών, τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δικηγορικός Σύλλογος και ο νομικός κόσμος της Σπάρτης, όπως οι μεταθέσεις υπαλλήλων, οι κακοτεχνίες στο Δικαστικό Μέγαρο και το πολύκροτο θέμα αποκατάστασης του παλαιού Δικαστικού Μεγάρου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος