Νέα συνεργασία με κορυφαία εταιρεία «έκλεισε» ο ΑΣΕΕ Αμυκλών «Λακωνία»

Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2020 16:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέα συνεργασία με κορυφαία εταιρεία «έκλεισε» ο ΑΣΕΕ Αμυκλών «Λακωνία»

Τη νέα του συνεργασία με την εταιρεία «Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ» γνωστοποίησε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Επεξεργασίας Εσπεριδοειδών Αμυκλών «ΛΑΚΩΝΙΑ».

Από 1/10/2020, η «Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ» αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή των χυμών «ΛΑΚΩΝΙΑ» σε Ελλάδα και Κύπρο. Η Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οίνων και αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει μια μακρά ιστορία και εμπειρία πολλών δεκαετιών στο χώρο. Μία σειρά από σημαντικές επιχειρηματικές κινήσεις της έχουν εξασφαλίσει μία σταθερή πορεία συνεχούς ανάπτυξης. Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει, με υπεύθυνο τρόπο, μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητά τους και χαρίζουν απόλαυση σε όλες τις στιγμές, ανάλογα με τις προσωπικές επιλογές και προτιμήσεις των καταναλωτών.

Όπως επισημαίνει η διοίκηση του «ΛΑΚΩΝΙΑ», «η νέα συνεργασία συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο την εμπειρία και εξειδίκευση της Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ στο κομμάτι των διανομών με τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του Συνεταιρισμού και έχει σαν στόχο να φέρει κοντά σε κάθε οικογένεια τα προϊόντα μας. Ένας χυμός “ΛΑΚΩΝΙΑ” σε κάθε ψυγείο. Αυτή είναι η φιλοδοξία μας».