Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες του προγράμματος συνεργασίας ΟΑΕΔ-Google

Πέμπτη, 05 Νοέμβριος 2020 12:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες του προγράμματος συνεργασίας ΟΑΕΔ-Google

Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες ωφελουμένων, επιλαχόντων και αποκλειομένων του διαδικτυακού «Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης Ενίσχυση Ψηφιακών Δεξιοτήτων-Ψηφιακό Μάρκετινγκ Β’ Κύκλος» στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ.

Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε κατά σειρά προτεραιότητας και με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια. Οι υποψήφιο καταρτιζόμενοι που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από την Πέμπτη 5/11 και ώρα 8:00 πμ μέχρι και τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και ώρα 3:00 μμ. Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, με τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης TaxisNet στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΟΑΕΔ με τη Google Ελλάδας, για την αντιμετώπιση του ψηφιακού χάσματος, την επαγγελματική αποκατάσταση των ενεργών και την ενίσχυση της ψηφιακής οικονομίας. Συνολικά 1500 νέοι άνεργοι έως 29 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «Grow with Google». Οι ωφελούμενοι θα παρακολουθήσουν συνολικά 75 ώρες κατάρτισης και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από τον ΟΑΕΔ και τη Google.

Οι ωφελούμενοι που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα κατάρτισης θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε επιδοτούμενο πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας, διάρκειας 6 μηνών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα για 5 χιλιάδες ανέργους. Οι ωφελούμενοι θα λάβουν καθαρά 550 ευρώ για 22 ημέρες το μήνα και 6 ώρες τη μέρα. Η δαπάνη του προγράμματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας προϋπολογίζεται στο ποσό των 16.500.000 και θα συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020 και το Ελληνικό Δημόσιο.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti